Life and Body Moves Personal Coaching | Raymond Liefeld
Life and Body Moves werkt met zeer toegeweide mensen die bewust kiezen voor krachtig resultaat op het gebied van mind, body en voeding
Life, body, mindset, personal trainer, voeding,
16530
post-template-default,single,single-post,postid-16530,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Raymond Liefeld

Raymond Liefeld

De les/training die je liever overslaat
De les die je eigenlijk wil overslaan, maar wanneer je bent geweest je denkt van:” het was toch lekker.” Zo begonnen de eerste weken. Maar nu is het, kom maar op met die oefeningen. I got this!

Paar minuten te laat
Ik kan mij de dag nog heel goed herinneren dat ik 2 minuten te laat was. Gelijk 50 burpees. Volgens mij deed ik daar toen een half uur over en was ik tijdens de training niet meer te genieten. Maar nu battle ik je mars Mirella🤗

Garderobe
Wat jij er niet bij hebt gezegd, is dat je een nieuwe garderobe moet aanschaffen. Want de 90 kg wat ik had, is nu 82 kg geworden, schoon aan de haak. Mijn streefgewicht was 80, maar met mijn lengte was dat toch te licht. De pakken die ik had, weg gedaan, Mn mooie hemden weg gedaan, Mn broeken weg gedaan. Ik draag nu BIJNA skinny jeans. Ik zeg bijna, want ik ga niet in een legging lopen.

Is dat niet duur personal training
Men vroeg mij altijd: “Is personal training niet duur?” Mijn antwoord was altijd, mijn lichaam is onbetaalbaar, dus wat maken die paar euro’s dan uit. Ik kreeg dan altijd te horen: “Jij hebt gelijk. Ik antwoordde dan altijd met weet ik.

Uitstellen uitstellen uitstellen
Mirella heeft mij meerdere malen gevraagd om mee te trainen. Iets hield me tegen, maar vraag me niet wat het was. Nu ik ben geweest kan ik alleen maar zeggen: “Stel niet uit. Iedere dag dat JIJ uitstelt is 1 dag te veel.”
Mirella bedankt voor de motivatie, peptalk, doorzettingsvermogen te veel om op te noemen. Ik kijk nu ook op sportief gebied tegen je op. Maar ik ben nog steeds langer he 🤗

Raymond Liefeld


Herken jij jezelf in dit verhaal?
Neem dan telefonisch contact op met mij +31 6 8128 4458 of via mail: info@lifeandbodymoves.nl