Life and Body Moves Personal Coaching | Over ons - Life and Body Moves PT
Ga voor een krachtig en blijvend resultaat op persoonlijk en fysiek vlak, kies de High End Performance and Coaching van Life and Body PT
Ervaringen, Performance, Fitness, Mindset, Coaching, Body, PT, Training
305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-305,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over ons

Life and Body

Mirella Naarden-Liefeld

Mirella Naarden-Liefeld was al op zeer jonge leeftijd geïnteresseerd in dansen. Dit heeft zij ook jarenlang gedaan waarmee zij vele optredens heeft gehad met zowel nationale als internationale artiesten met o.a. de Amerikaanse r&b artiesten Joe, Ruff Endz. Ook heeft zij op veel nationale en internationale festivals mogen dansen o.a. MTV The Lick Party.

Zelfdiscipline

Tijdens haar danscarrière werkte zij ook als operatie assistent. Dit zorgde voor veel planning, zelfdiscipline en vooral keuzes maken. Door het beroep operatie assistente raakte Mirella zeer gefascineerd in de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam. Met haar dansachtergrond, kennis van anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam en de keuzes die zij moest maken, koos zij ervoor haar kennis te delen d.m.v. danslessen. De danslessen waren gebaseerd op levenslessen, tevens kreeg je tools mee om te groeien en succesvol te zijn op persoonlijk en fysiek vlak.

Onlangs is Mirella haar bedrijf Life & Body PT opgestart waarbij zij met zeer toegewijde mensen werkt die bewust kiezen voor krachtig en blijvend resultaat op fysiek en persoonlijk vlak.
Of jij nu een danser bent, een beoefende of onbeoefende sporter, helemaal geen sport achtergrond hebt, dit maakt bij Life and Body Moves niet uit.

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek kijk ik waarbij ik je kan helpen en zorgen wij ervoor dat jij krachtige en blijvende resultaten zult behalen en behouden op elk vlak van je leven.

Life and Body PT Mirella Naarden-Liefeld
Life and Body PT Programma