Life and Body Moves Personal Coaching | Programma's - Life and Body Moves PT
Bekijk de programma's van Life and Body PT en ga voor krachtig en blijvend resultaat op persoonlijk en fysiek vlak.
Programma, Performance, Fitness, Mindset, Coaching, Body, PT, Training
195
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-195,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Programma’s

Life & Body PT werkt met zeer toegewijde mensen die bewust kiezen voor krachtig resultaat op het gebied van mind, body en voeding!

Fundamentals Project

In 45 dagen leg jij de basis voor een krachtig fundament waarbij de focus ligt op training, mindset en voeding.

Dig deeper in creation project

Het is wetenschappelijk bewezen dat het 90 - 120 dagen duurt voordat men een gewoonte als automatisch gaat ervaren en heeft afgeleerd of aangeleerd. In het 90 dagen traject wordt niet alleen de basis gelegd, maar zal er ook op het fundament worden gebouwd. Jij creƫert wie jij wil worden op fysiek vlak. Om krachtige en blijvende resultaten te behalen ligt de focus op mindset en fysieke training.

Effective 1-on-1 coaching

Of je nu een danser bent die aan conditie wil werken en krachtiger wil worden, minder blessure gevoelig wil worden, of je bent iemand die wil afvallen of aan wil komen in gewicht, krachtiger wil worden; Tijdens het effective 1-on-1 traject kijken wij gericht naar waaraan je wil werken en gaan we werken aan jouw fundament.

Meer weten?

Kies voor krachtig resultaat op het gebied van mind, body en voeding. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Er kan dan beter worden gekeken waarbij ik jou kan helpen. Ik zie je snel!

Life and Body PT Programma

Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek, bel 06 8128 4458